Niet belangrijk!!!!

Bij ons schijnt altijd de zon!

BIENVENIDOS! Welkom bij Mango's.

 

Mango's Cantina y Bar ligt middenin het centrum van Veenendaal met een groot en zonnig terras, tegenover het theater, aan het begin van de winkelhoofdstraat en de gezellige horecastraat. Bij binnenkomst valt de warme Zuid-Amerikaanse sfeer met Cubaanse invloeden en de altijd vrolijke salsa muziek direct op. Heerlijk, alsof je even op vakantie bent.

Mango's is open van dinsdag t/m zondag om te lunchen, dineren en te borrelen. Zin in gewoon een kopje koffie bij onze haard, lekker genieten van een tropische cocktail op het terras of aan de prachtige bar, het is allemaal mogelijk.

Onze dinerkaart is zeer gevarieerd. Er is voldoende keuze uit heerlijke vis- of vleesgerechten en authentieke Latijns-Amerikaanse gerechten zoals taco's en fajita's. Ook serveren wij de hele dag lekkere verse tapas en is er een uitgebreide borrelkaart met verschillende nacho's en  borrelpanken.

Naast Mango's vind je onze mooie Bodega. De Bodega is een sfeervolle locatie welke perfect aansluit bij Mango's. Een plek om te ontmoeten, samen te eten en waar je heerlijk kunt borrelen in de gezellige wijnbar. 

Mango's is bijzonder en warm, hier schijnt de zon altijd!

Team Mango's 

Restaurant

LICOR 43 SANGRIA

Al jaren een favoriet bij Mango's. Probeer nu ook de nieuwe Sangria 43 rosé of Sangria 43 cava.

Liever een cocktail met deze Spaanse likeur? Die vind je op de cocktailkaart. Laat de zomer maar komen!

 

 

59862251_1269954949823975_6333584642716729344_n.jpg Nieuwsgierig? Kijk maar snel op de kaart

MANGO'S TO GO!

 

De lekkerste nacho's, borrelplanken en tapas voor thuis kun je nog steeds bestellen! Kijk hiervoor op de bestelpagina MANGO'S@HOME.

 

Zin in iets anders?

Proef een van onze lekkere nieuwe cocktails! 

 

Cocktail kaart

Wist je dat....

je bij Mango's ook overdag kunt genieten van de lekkerste tapas?

Cadeau bon

Maak je cadeaubon persoonlijk en geef een Genietmoment cadeau!