Niet belangrijk!!!!

Bij ons schijnt altijd de zon!

Contact gegevens

Mango's Cantina y Bar

Kerkewijk 21

3901 EA  Veenendaal

Email: info@mangosveenendaal.nl

Telefoon: 0318-308774

 

Mango's werkt corona-proof.

Wij zijn ontzettend blij dat wij jullie weer mogen ontvangen. Heb je geen klachten dan ben je welkom op het terras, in het restaurant of in Mango's Bodega, welke tegenwoordig ook is ingericht als restaurant. Wij zorgen overal voor voldoende afstand tussen de tafels en voor desinfectiemiddelen bij binnenkomst. Op de toiletten is desinfectiezeep aanwezig en de handdroger is vervangen voor papieren handdoekjes. Wij werken zo veilig mogelijk voor iedereen!

 

 Reserveren bij Mango’s

*Lunch vanaf 11.30 uur

*Diner vanaf 17.00 uur

Let op:

-Vooraf reserveren kan alleen voor  binnen in het restaurant. max. 2-4 personen aan een tafel. Alleen gezinnen van dezelfde huishouding mogen met meer personen aan een tafel plaatsnemen, anders alleen op 1,5 meter.

 -Vooraf reserveren op het terras is niet mogelijk, daar ben je op ieder moment van de dag welkom. Op het terras reserveer je ter plaatse je tafel bij aankomst.

-Reserveren voor een borrel kan spontaan aan de deur of bij de ingang van het terras.

-Bij iedere reservering zullen wij vragen naar uw naam en tel.nr.

 Wanneer je je niet houdt aan de geldende 1,5 meter regels van de overheid dan kan de toegang tot Mango's worden ontzegd en eventuele ontstane schade op jou worden verhaald.

 

 

 

Viva Mango's