Niet belangrijk!!!!

Bij ons schijnt altijd de zon!

Contact gegevens

Mango's Cantina y Bar

Kerkewijk 21

3901 EA  Veenendaal

Email: info@mangosveenendaal.nl

Telefoon: 0318-308774

 

Mango's werkt corona-proof.

Wij zijn ontzettend blij dat wij jullie weer mogen ontvangen. Heb je geen klachten dan ben je welkom op het terras, in het restaurant of in Mango's Bodega, welke tegenwoordig ook is ingericht als restaurant. Wij zorgen overal voor voldoende afstand tussen de tafels en voor desinfectiemiddelen bij binnenkomst. Op de toiletten is desinfectiezeep aanwezig en de handdroger is vervangen voor papieren handdoekjes. Wij werken zo veilig mogelijk voor iedereen!

 

 Reserveren bij Mango’s

*Lunch vanaf 11.30 uur

*Diner vanaf 17.00 uur

Let op, er zijn vanwege de nieuwe maatregelen een aantal aanpassingen:

-Reserveren voor een diner op vrijdag-en zaterdagavond kan tijdelijk alleen telefonisch. max. 4 personen aan een tafel. Alleen gezinnen van dezelfde huishouding mogen met meer personen aan een tafel plaatsnemen, anders alleen op 1,5 meter.

-Reserveren voor een borrel is door het maximale aantal van 30 gasten per ruimte momenteel op vrijdag en zaterdag avond niet mogelijk.  Mogelijk kun je wel in Mango's Bodega terecht of op het overdekte terras. Dit kan dan spontaan aan de deur gereserveerd worden. 

-Bij iedere reservering zullen wij vragen naar uw naam en tel.nr.

 Wanneer je je niet houdt aan de geldende 1,5 meter regels van de overheid dan kan de toegang tot Mango's worden ontzegd en eventuele ontstane schade op jou worden verhaald.

 

 

 

Viva Mango's